De la design de interior la o experiență multi-senzorială: Organoid® – tapet organic

AMENAJĂRI
February 10, 2016 / Diana Blinda

image001Designul de interior și-a dorit mereu să exploreze modurile prin care simțurile pot fi incitate, creând o experiență completă pentru oameni, un micro-univers aproape imersiv. Textura este deseori o componentă importantă pentru design, dar mirosul, unul dintre simțurile de bază ale omului, nu a fost exploatat până acum.

Totul s-a schimbat cu apariția Organoid® Decorative Coatings – un nou tip de panouri din substanțe 100% organice, patentate de către Martin Jehart și Christoph Egger. În inima munților Alpi unde se fabrică materialele Organoid, producătorii folosesc energie și tehnologie ecologică, pentru ca produsul să fie cât mai aproape de natură.

Tapetul organic Organoid emană un miros plăcut, discret și primitor care poate dura până la 5 ani. E caracterizat prin naturalețe, autenticitate și oferă oricărui spațiu un plus de personalitate, prin această nouă experiență pentru simțuri a materilor prime naturale.

image003

Conceptul revoluționar Organoid a câștigat peste 20 de premii pentru inovație în design, printre care și RedDot Award doi ani la rând, în 2014 și 2015 și este recomandat de către pasionații de design interior care apreciază această nouă experiență gândită să stimuleze nu doar vizual o încăpere.

image004

Hansen Office Design recomandă și distribuie Organoid® Decorative Coatings în România, tapetul organic 100%, care schimbă total percepția despre suprafețele care ne înconjoară. Organoid poate să ofere biroului un aspect natural, raw, cafenelei un miros constant de cafea proaspătă, iar casei, o nouă atmosferă reconfortantă.

image006

În plus, tapetul organic poate fi folosit pentru a personaliza și obiecte sau mobilier, cum ar fi: ușile dulapurilor sau ale încăperilor, recepția, abajurul unei lămpi, masa de cafea, fațada unui birou, iar posibilitățile nu se termină aici.

image008

Organoid® lasă frâu liber imaginației, fiind disponibil într-o multitudine de arome: de la cafea proaspăt râșnită, vanilie seducătoare, lavandă parfumată, cardamon aromat, frunze de nuc, scorțișoară și multe altele sau chiar și în mixuri disponibile la comandă.

image010

Așadar, dacă vă doriți să aduceți un plus de autenticitate unei încăperi prin materiale naturale, tapetul organic este ceea ce vă lipsește! Iar Hansen Office Design este aici să vă ajute cu cele mai bune soluții pentru a oferi spațiilor un plus de personalitate.

Imaginea principală a fost făcută în World Trade Center, Haga.

Sursă info: organoids.com