NOU: scaunele cu design ergonomic gândite pentru tine

ERGONOMIE
March 1, 2016 / Diana Blinda

UntitledAvem vești bune: tocmai am adăugat portofoliului nostru o serie de produse noi Aeris, cu un design gândit ergonomic pentru sănătatea ta. Aceste scaune depășesc rolul lor funcțional și devin esențiale în spațiile de lucru, având grijă de postura ta la birou, într-un mod cât se poate de relaxant. Lasă-ne să ți le prezentăm!

3Dee

01_3Dee_office_zeron

Faceți cunoștință cu 3Dee, unul dintre cele mai ergonomice scaune din lume.

Noul scaun 3Dee combină șezutul activ cu relaxarea ergonomică optimizată. Acest concept unic ne prezintă o nouă formă de dinamism care crește calitatea vieții noastre la birou. Spătarul are tehnologie lamelară care asigură suport, fără să inhibe plăcerea firească a mișcării. Este atent cu sănătatea, îmbunățește performanța de lucru și are un design atrăgător.

3 dimensiuni, 0 compromisuri.

csm_3Dee_man_motion_1_d28eaf0fef

Vertical

Axul special al lui 3Dee permite ajustarea acestuia în funcție de înălțimea și greutatea celui care îl ocupă. Discurile vertebrale sunt relaxate și asigură oxigenarea optimă a tuturor părților corpului.

Lateral

Mișcările armonioase 3D în laterale optimizează postura naturală a corpului. În plus, sunt benefice circulației sângelui, care crește puterea de concentrare.

Tilt

Legătura de la baza scaunului 3Dee creează o mișcare naturală în față, atunci când persoana care îl ocupă se mișcă înspre birou, așa că spatele rămâne drept, respirația corectă și circulația sangvină este stimulată.

product_679_1454494146

Swopper

swopperUntitled

Swopper este un scaun multi-premiat care schimbă regulile jocului: promite că se va adapta în permanență ție și nu invers.

Fără spătar, dar cu un ax inteligent dotat cu tehnologie inovatoare 3D, Swopper încurajează dinamismul la birou și îți va pune la lucru mușchii spatelui. La orice mișcare, adică schimbare a centrului tău de greutate, mușchii spateului vor fi încordați, forțându-te să îți menții poziția la birou dreaptă și corectă.

Cu Swopper te menții în formă într-un mod care face lucrul la birou cât se poate de distractiv!

swoppUntitled

Pentru că Swopper vrea să te ajute să fii fit, vine la pachet cu o aplicație inovatoare- Swopper Fit App, ușor de downloadat pe smartphone-ul tău.

Ce poți face cu ea:

– te motivează să te miști mai mult pe Swopper-ul de sub tine;

– îți calculează câte calorii ai ars pe Swopper;

– are integrat un pedometru;

– îți trimite notificări pentru a-ți reaminti că e momentul să exersezi pe Swopper;

– șiii…primești indicații de cum trebuie să faci SWOP corect!

Swoppster

kidsUntitledPostura corectă a spatelui trebuie să fie stabilită de cât mai devreme. Așa că îți prezentăm varianta mini pentru copii a lui Swopper: Swoppster.

Este un scaun special conceput pentru a răspunde necesității de mișcare a copiilor de grădiniță și școală. Datorită aceleiași tehnologii 3D, Swoppster poate preveni în mod activ și încă de la o vârstă fragedă postura neadecvată și problemele de spate ale celor mici. Swoppster știe că micuții nu pot sta locului, așa că îi încurajează să se miște cu un scop. Ți-am spus că este și foarte distractiv?

kids2Untitled

Acum nu-ți mai rămâne decât să le încerci. Fă-ne o vizită și vino să vezi cât de plăcută e experiența ergonomică Aeris!