Fa loc ideilor geniale!

AMENAJĂRI
February 18, 2013 / Liviu Souca

Colectia CLUBtalk, de la Teknion, simplifica accesul la informatieIn spatiile de birou ale zilelor noastre, angajatii sunt incurajati, prin insusi modul de configurare a spatiului de lucru, sa colaboreze, sa interactioneze si sa faca schimb de idei. Totul, pe fundalul tehnologiei mobile care isi face din ce in ce mai simtita prezenta – de la laptopuri la tablete si smartphone-uri – si care influenteaza covarsitor accesul la informatie si distribuirea acesteia. Teknion, unul dintre cei mai importanti producatori de mobilier de birou la nivel mondial, brand recunoscut pentru inovatiile sale in domeniu, a conceput colectia CLUBtalk, combinatie intre mobilierul ergonomic si tehnologia de varf. Prin CLUBtalk, Teknion isi propune sa reuneasca diversele platforme de comunicare mobile si sa optimizeze, astfel, transferul de informatie in spatiile de birou.
Realizata in colaborare cu designerul suedez Carl Gustav Magnusson, linia de mobilier de birou CLUBtalk se prezinta ca un microunivers in care totul este gandit pentru a usura munca angajatului. In forma sa cea mai simpla, CLUBtalk consta intr-un suport mobil pentru calculator, masa de lucru si tehnologia aferenta – CLUBconnect. Echipamentul electronic este conceput astfel incat sa se potriveasca atat pe suportul mobil, cat si pe masa de lucru, pentru ca utilizatorul sa poata accesa informatia de pe diferite platforme de comunicare mobile. Monitorul, prevazut cu conexiune de tip wireless, poate avea o diagonala maxima de 60 inch (152 centimetri). Tehnologia CLUBconnect este disponibila si separat de linia CLUBtalk, ceea ce permite integrarea ei si in alte sisteme de mobilier de birou. Datorita inaltimii reglabile, suportul mobil se ajusteaza usor in functie de nevoile utilizatorului si de decorul de ansamblu. Gama variata de finisaje – lemn (natur sau vopsit) si laminat – face ca linia CLUBtalk sa se integreze perfect in orice spatiu de birou, de la cel mai clasic la cel mai modern.
Teknion este un brand care se adapteaza permanent la schimbarile din jur, le exploateaza posibilitatile si cultiva inovatia. Din aceasta abordare bazata pe un profund spirit de observatie iau nastere piese de mobilier cu design impecabil si caracteristici ergonomice revolutionare. Avand convingerea ca transformarile importante incep cu schimbari mici, reputatul brand Teknion ofera clientilor sai piese de mobilier care creeaza o punte de legatura intre om, tehnologie si mediul de lucru. Este si cazul colectiei CLUBtalk. Gandita pentru a elibera spatiul, CLUBtalk face loc ideilor sclipitoare si performantei. Folosite separat sau impreuna, linia CLUBtalk si tehnologia CLUBconnect multiplica aproape la infinit posibilitatile de configurare a spatiului de lucru. Mobilierul Teknion este disponibil in Romania prin compania noastra, Hansen Office Design.