NOUL HANSEN: EXISTĂ VIAȚĂ DUPĂ WEEKEND

HANSEN OFFICE DESIGN
April 13, 2016 / Diana Blinda

header_blog

E ceva diferit la Hansen, nu-i așa?

Da, în primăvara aceasta îmbrăcăm haine noi sub forma unei identități grafice proaspete. Avem un nou logo născut din frumusețea geometriei, inspirat de spontaneitatea liniilor curate, care delimitează chenarul spațiilor în care investim creativ.

De ce această schimbare și de ce acum? Pentru că am împlinit de curând 12 ani de business și în acest timp am explorat diverse moduri de lucru și comunicare. Acum suntem siguri că am evoluat suficient astfel încât să privim cu optimism și umor acea jumătate din viața noastră pe care o petrecem la birou.

before_after_Hansen-rebranding

În esență nu ne-am schimbat și ne prezentăm din nou cu entuziasm:

Hansen este, înainte de toate, un studio de ergonomie, în care investim pasiunea noastră pentru design dedicat unei vieți echilibrate atât la birou, cât și acasă.

De multe ori avem tendința să uităm că, de fapt, petrecem mai mult timp la birou decât acasă, iar nevoia de împlinire personală nu ia pauză atunci când se termină weekend-ul.

Noi, echipa Hansen, creăm prin design și ergonomie spații de lucru care inspiră și oferim starea de spirit care conduce către cea mai bună versiune a fiecăruia – la birou, dar și acasă. Aceasta este viziunea noastră pe care o exprimăm în noul slogan Hansen:

Există viață după weekend!

Odată cu refresh-ul identității grafice, website-ul Hansen a primit și el o actualizare în design și funcționalitate. Acum se prezintă ca un portofoliu interactiv și ușor de folosit, optimizat atât pentru desktop cât și mobile, care pune în valoare toate produsele de mobilier pe care le oferim. Noua versiune de website are un search eficient, pentru o căutare completă în gama obiectelor de office design.

4Untitled

Știm că nu există biroul perfect, de aceea ne dorim să creăm împreună acel birou care exprimă cel mai bine personalitatea celor care îl ocupă. Noi, echipa Hansen, suntem pregătiți să oferim un pachet complet de servicii, de la planificarea spațiului până la montaj, de aceea în secțiunea aferentă site-ului, am adăugat un formular de personalizare a ofertelor, în funcție de caracteristicile fiecărui proiect.

jkkm

Mai mult, fiecare produs poate fi acum adăugat într-un wishlist pe baza căruia primiți o ofertă personalizată. În plus, site-ul prezintă cele mai recente proiecte ale noastre.

Pentru o lectură inspirațională într-un moment de liniște, intrați în secțiunea de blog, unde publicăm săptămânal articole despre design, arhitectură și ergonomie.

Vă invităm să descoperiți noul Hansen aici, în online, dar și oricând în sediul nostru din nordul Bucureștiului și împreună să facem magia de la birou să se întâmple!

Pe curând,

Echipa Hansen