Un clasic reinterpretat

DESIGN
January 28, 2015 / Iulia B.

Ne face mare placere sa va prezentam cea mai recenta piesa de mobilier pe care am declarat-o in unanimitate ca fiind preferata noastra in acest inceput de an. Doamnelor si domnilor, intra in scena scaunul directorial Square, realizat de studioul Dorigo Design.

De ce dorim sa va atragem atentia asupra acestei piese? Pentru ca este o combinatie inedita de design clasic si accente moderne, contemporane. Un design care de cateva zile deja naste discutii si dezbateri in biroul Hansen.

Sigur, am putea scoate in evidenta caracteristicile tehnice deosebite ale acestui scaun: diversele mecanisme de reglare, stilurile variate de picioare fixe si cu roti sau calitatea exceptionala a finisajelor din lemn si piele.

Dar ceea ce apreciem la acest scaun directorial este designul inedit, mai exact combinatia dintre clasic si modern.

Privind acest scaun ne gandim inevitabil la profilul persoanei careia i se potriveste: vorbim despre o persoana in pozitie de conducere, foarte increzatoare in fortele proprii, cu experienta vasta in domeniul sau, bine organizata si extrem de inteligenta. Este o persoana care isi face atat de bine treaba si are solutii atat de eficiente, incat rar iese din rigorile stabilite si impuse atat propriei persoane, cat si celor pe care ii conduce. O persoana care detine mereu controlul si care posena nenumarate atuuri profesionale. La fel ca Steve Jobs, de exemplu.

Credem ca acesta este modelul pe care l-ar fi folosit Steve Jobs daca ar fi avut ocazia sa-l vada si sa-l testeze. Claritatea liniilor si detaliile impecabile l-ar fi cucerit iremediabil.

Acestea sunt motivele pentru care am decis sa va prezentam acest scaun special. Si ne-am bucura sa avem cu voi un dialog pe aceasta tema.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la

adresa de e-mail office@hansen.ro sau la numarul de telefon 021.207.90.98.

Va multumim!