Seara Sparkling cu Cramele Recaș în Grădina Hansen

EVENIMENTE
September 17, 2015 / Liviu Souca

V-am obișnut că vinul şi designul se îmbină perfect. Atât de bine, încât pe 16 septembrie Hansen a organizat o seară sparkling alături de Cramele Recas. Scopul evenimentului a fost celebrarea ultimelor seri de vară, dar şi pentru ca invitaţii să se bucure de spumante şi poveşti despre lucruri frumoase.

12038173_10153376375676704_404746032874784482_nSomelierul Cramelor Recaș, Stelian Ștefan, spre deliciul publicului, a povestit despre istoria vinului spumant și tehnici de producție. Iar pentru că orice teorie trebuie susținută de practică, a scos la degustare următoarele spumante:
*Sole Spumant Alb Brut, Cramele Recaș
*Cava Brut Dom Potier, Gonzales Byas, Spania
*Prosecco ExtraDry Serenissima, Foss Marai, Italia
*Sole Spumant Rose Brut, Cramele Recaș
*Spumant Dolce Reale, Foss Marai Italia

Cu podgorii atestate încă din 1447, cu vinificatori de pe trei continente diferite, Cramele Recaş produce de la vinuri lejere, până la produse premium şi spumante excelente, adică vinuri pentru toate gusturile.

Vedeta serii, însă, a fost Organoid® Decorative Coatings, unul dintre cele mai noi produse inovative aduse de Hansen pe piața din România. Din totdeauna textura a reprezentat o componentă importantă pentru design, dar mirosul unul dintre simţurile de bază ale omului, nu a fost exploatat până acum. Organoid® Decorative Coatings sunt panouri din substanțe 100% organice, ușor de curățat, ce emană un miros plăcut, discret și primitor ce poate dura până la 5 ani.
Invitații au aflat că Organoid poate să ofere biroului un iz de libertate și naturalețe, cafenelei un miros constant de cafea proaspătă, iar casei, o nouă atmosferă. Poate personaliza și obiecte sau mobilier, cum ar fi: ușile dulapurilor sau ale încăperilor, recepția, abajurul unei lămpi, masa de cafea, Hansen Organoid Concursfațeta unui birou etc.

Dar pentru a intra cât mai mult în “jocul mirosului”, Hansen a organizat un concurs pentru cei prezenți la seara sparkling și i-a invitat pe doritori să ghicească cât mai multe dintre aromele 100% naturale Organoid. Cei mai curajoși au acceptat să fie legați la ochi și să miroasă panourile cu flori de câmp, vanilie, cafea, iasomie, mentă și altele. Câștigătorii care au recunoscut cele mai multe arome au primit premii de pe contemporist.eu și s-au bucurat în șiruri de aplauze.

Mulțumim invitațiilor și partenerilor că ne-au fost alături, dar și că s-au conformat cu dresscode-ul ce a implicat accesorii aurii sau argintii pentru a face seara cât mai sclipitoare.

Penelope