Idei ”Last minute”: cadouri la birou

AMENAJĂRI
December 18, 2014 / Liviu Souca

 

Idei „last minute” pentru cadouri de sarbatori  

Anul acesta sarbatorile de iarna au venit parca mai repede fata de alti ani, cumva pe furis, astfel incat timpul pentru gandirea si pregatirea cadourilor potrivite s-a dovedit a fi limitat.

Dar sigur ca nu puteam omite cadourile pentru echipa, clienti si colaboratori si de aceea am cautat o solutie rapida, ingenioasa – „last minute”, dupa cum a numit-o foarte inspirat un coleg din echipa Hansen Office Design. Am fost foarte incantati de aceasta solutie si ne-am gandit sa o impartasim cu dvs., in cazul in care si timpul dvs. pentru cadouri este foarte limitat in acest an.

Solutia a venit din partea partenerului nostru Olla Floral ART care a venit in intampinarea ideii de cadouri „last minute” cu cateva decoruri florale cu aer de sarbatoare.

ceainic cu aroma de portocale pe birou KEI

Birou Kei si scaun InTouch . Aranjament floral „Ceainic cu aroma de portocale”

Foarte incantata de idee, Mihaela Blaga de la Olla Art ne-a organizat o sedinta foto cu fotograful Mircea Avarvari ( www.ImaginiVii.ro ) in biroul Hansen Office Design, in care vedetele au fost noile noastre piese de design si modul in care acestea pot reinnoi aspectul unui birou. Rezultatul a fost un birou decorat festiv, cu atmosfera speciala si foarte optimista. Sarbatorile de iarna sunt un prilej de bucurie care ne cuprinde pe noi toti.

Clientii Hansen Design care comanda aranjamente florale Olla http://ollaart.ro/index.php?route=product/category&path=63 beneficiaza de un discount de 5%.

Pentru orice detalii despre piesele de design din imagini si despre aranjamentele florale Olla Floral Art, va rugam sa ne contactati:

Hansen Office Design
office@hansen.ro
021 207 90 98

Olla Art

Mihaela Blaga

mihaela.blaga@ollaart.ro
0729467604

Winter star flower composition and Ispahan Rose chair

Scaun Ispahan Rose in tapiterie de catifea.  Pe perete lucrare de arta contemporana, autor Catalin Burcea. Aranjament floral „Jingle Bells” pe biroul Partita.

Saniuta argintie pe scaun Mickey Fun

Biblioteca Partita si scaun taburet Disney Fun. Aranjament floral „Saniuta fuge”