Hansen, Design Partner @The Power of Storytelling

DIVERSE
October 8, 2015 / Liviu Souca

The Power of Storytelling este o conferință construită în jurul ideii cum că poveștile pot schimba lumile noastre.
În 9-10 octombrie, la Hotel Pullman București, are loc cea de-a 5-a ediție a uneia dintre cele mai deosebite conferințe organizate în România, The Power of Storytelling.
John Freeman Hansen

Conceptul, susținut de Decât o Revistă, reunește povestitori superstar din toate domeniile – de la mass-media, la arte și afaceri. Scopul evenimentului este de a arăta potențialul unei povești bine spuse, de a conecta oamenii și de a-i face să treacă la acțiune.

Cei din redacția Decât o Revistă au început această conferință pentru că ei cred în povești ca fiind acest tot care unește lumea. Aici s-a potrivit conceptul Hansen ca o mănușă. Hansen este mai mult decât o simplă companie, este un grup de oameni pasionați. Pasionați de frumusețe, de atenție la detalii și, bineînțeles, de design. Încercăm să includem toate acestea în fiecare proiect pe care îl începem, în orice birou amenajăm sau conversație pe care o purtăm, în fiecare poveste pe care o spunem. Misiunea noastră este de a aduce mobilier de design pentru biroul tău sau pentru orice alt loc pe care în care creezi idei, produse, povești sau echipe, însă nu putem face nimic din toate acestea, dacă nu ne spui povestea ta înainte. Așa funcționăm noi.

The Power of Storytelling atrage scriitori, producători, artiști, comunicatori, marketing, activiști, antreprenori și lideri ai comunității, oameni pe care noi ne propunem să-i încântăm cu povești susținute de produsele noastre. Unee dintre obiectele de design cu care ne mândrim la conferință sunt fotoliile și masa de cafea Faz, mobilierul de exterior care captează lumina și se joacă cu ea.

title (1)Hansen Office Design a amenajat un bookshop special pentru invitații conferinței cu biroul Zero by Karim Rashid, dar și scena speakerilor cu fotolii Meg. Pentru că cele mai frumoase povești mereu s-au spus de pe un scaun confortabil. Dar momentul de glorie al mobilierului nostru va fi atunci când se va povesti despre el, după cum spune Liviu Souca, managing partner Hansen, “când designerul spune povestea produsului, atunci se creează legătura emoțională între utilizator și obiect“. Am continuat, însă, să spunem o poveste prin amenajarea pe care am făcut-o cu biroul Kei pentru editura Decât o Revistă, cu biroul și biblioteca Partita pentru librăria Anthony Frost și biroul Storyteller pentru editura Publica, cu varianta de mobilă de raft cu un playfull twist : Skater-ul. Prin amenajarea acestor mici locuri, contribuim la povestea lor cu o parte frumoasă de design și personalitate.

De-a lungul anilor, vorbitorii de la the Power of Storytelling au inclus mai mulți câștigători de premii Pulitzer, premii naționale Revista și premii Emmy. Ei au fost scriitori, editori, producători, inovatori digitali, realizatori de film, antreprenori și muzicieni, toți fiind printre cei mai buni în domeniile lor.

Mereu Hansen va fi cea mai frumoasă poveste a noastră, a celor care lucrăm zi de zi din pasiune pentru artă și frumos, iar conferința the Power of Storytelling ne completează capitolele.

 

Mulțumim organizatorilor The Power of Storytelling pentru fotografii