Hansen partener la Expat Fair

DIVERSE
September 29, 2015 / Liviu Souca

Pe 3 octombrie, la The Ark, în București, are loc prima ediție Expat Fair, sub egida City Compass.
La Expat Fair, străinii care locuiesc și lucrează în România vor avea ocazia să cunoască oameni de calitate, să primească informații utile, să încerce diferite produse și să se bucure de stilul de viață românesc.

În ultimii opt ani, City Compass Group a sprijinit expații să se simtă ca acasă în România, furnizând conținut de calitate în limba engleză – online și print, organizând brunch-uri și lecții de gătit, personalizând tururi de oraș și teambuilding-uri, dar și oferind consultanță interculturală.

isla Așadar, pe 3 octombrie, Expat Fair va deveni punctul de întâlnire pentru străinii care trăiesc în București. Și pentru că networking, business și lifestyle sunt cuvintele care ne descriu cel mai bine, sunt mândri să anunțăm că Hansen va fi partener la acest târg nou și inovator.

Hansen este mai mult decât o simplă companie, este un grup de oameni pasionați. Pasionați de frumusețe, de atenție la detalii și, bineînțeles, de design. Încercăm să includem toate acesta în fiecare proiect pe care îl începem, în orice birou amenajăm, în fiecare conversație pe care o purtăm. Misiunea noastră este de a aduce mobilier de design pentru biroul tău sau pentru orice alt loc pe care în care creezi idei, produse, povești sau echipe.

La Expat Fair vom crea un lounge primitor cu mobilierul nostru de exterior, Wing și Faz, unde ne putem întâlni și discuta despre design, ergonomie și cum poți să-ți îmbunătățești stilul de viață la birou.