Degustare stylish de vinuri și design

AMENAJĂRI
July 13, 2015 / Liviu Souca

Pentru că vinul se asociază atât de bine cu design-ul și mai ales cu serile de vară, Hansen a organizat o degustare de vinuri ALIRA în grădina biroului, amenajată cu piese de mobilier Wing, Faz și altele.

Astfel, în seara de 8 iulie, curtea Hansen s-a umblut cu peste 80 de arhitecți, iubitori de design, proprietari de business și, pur și simplu, cu oameni frumoși din toate punctele de vedere. Toți respectând dresscode-ul de white& pink& a smile.

Alira Rose 2013Am avut plăcerea să degustăm:
* Alira Rose 2013, numit cel mai bun vin rose din România la Tastevin Conferia Vinului;
* Alira Tribun 2011, proaspăt, aromat, capabil de a satisface toate gusturile, vinul ‘vox populi’;
* Alira Grand Vin Cuvee, perla neagră a vinurilor Alira.
Vinuri care au fost asociate cu delicatese de la Biscuit.

La fața locului, invitații au aflat că nu doar vinul are aromă și textură, ci și design-ul, aceasta datorită noilor produse distribuite de Hansen, Organoid.

IMG_1357Ne-am bucurat de bucuria celor prezenți și sperăm să mai repetăm astfel de seri în care să vorbim liber despre design și vinuri bune.

După cum ne-au povestit și la eveniment, Alira este o cramă boutique din Sud-Estul țării, cu doar 80 ha și cu un vinificator francez de renume, îndrăgostit de România, Marc Dworkin. Activitatea cramei Alira este îndreptată spre crearea unor vinuri deosebite, îmbinând tehnologiile moderne cu procedeele tradiționale pentru a obține doar vinuri premium.

Hansen Office Design promovează bunul gust, fun-ul și spațiile cu energie pozitivă, iar curtea Hansen, miercuri seara, le-a avut pe toate.