5 obiecte de mobilier reduse acum cu 40% care trebuie să fie ale tale

MOBILIER DE BIROU
February 29, 2016 / Diana Blinda

12UntitledNomazii creativi au nevoie de spațiu, libertate și își pot găsi boost-ul de idei creative din cele mai neobișnuite surse. Iată și propunerea noastră: alege mobilierul care te inspiră din selecțiile atent curatoriate Hansen, acum cu produse reduse cu 40%.

Masa Partita

Dacă ești în căutarea unui loc la care ședințele vor deveni mai plăcute și orice brainstorm va fi fructuos, Partita este exact masa care îți trebuie. Masa de întâlnire cu picioarele încrucișate e un exemplu perfect al trendului natural ușor de integrat în spațiile de lucru. Este creată din lemn cu atenție până în cel mai mic detaliu pentru finisaje, are un blat subțire și ușor și un sistem prin care toate cablurile devin deodată invizibile.

product_612_1343822756 (1)

Scaun Capisco

Capisco e exact așa cum ți l-ai imagina: neconvențional, deloc rigid, nespus de mobil, colorat și care te îndeamnă să generezi 1000 de idei până la micul dejun. Designul lui urmează cu fidelitate mișcările naturale ale corpului, are o bază solidă din aluminiu reciclat și o tapițerie din materiale solide, disponibilă în mai multe variante. În plus, arată perfect și în centrul atenției, și lângă un birou, dar și de sine stătător pentru sufletele rebele.

product_487_1329754018

Biroul Zero by Karim Rashid

Dacă ai putea alege un singur obiect de mobilier care să exprime un vis SF materializat prin tehnologie și design ultra-modern, acesta ar fi. Biroul Zero by Karim Rashid e turnat parcă de mână dintr-o singură mișcare amplă, unduită. Designul inteligent se bazează pe materiale ca rășina termoreactivă, întărit cu firbă de sticlă și are un sistem inteligent de cabluri mascate în interiorul structurii.

product_19_1430121576

Cuier Crazy Head

Holurile sau lobby-urile pot fi câteodată ignorate pe nedrept, deși ele fac tranziția către locurile-cheie. Poate e momentul să schimbi asta și să aduci un plus de culoare, combinat cu designul lui Crous Calogero. Sau poate cauți un loc unde să îți pui casca de la scuterul tău Vespa pe care te simți ca într-o vacanță în Roma. Așa că de ce să nu îți decorezi holul cu un cuier Crazy Head, care e util și sparge normele unor simple agățători.

product_834_1407233385

Scaun Xten by Pininfarina

Pinifarina e vestitul studio de design responsabil pentru Ferrari și Masserati. Cum ar putea un scaun ieșit de sub aceeași baghetă creativă să fie altfel decât perfect? Xten are reglaje ergonomice de top și este rezultatul utilizării inteligente a unor materiale premium. E rodul imaginației unui designer de talie mondială creat în colaborare cu brandul de mobilier Ares Line, care va face aduce un plus de inspirație persoanei care îl va ocupa.

product_49_1265204165 (1)

Dar asta nu e tot: acum zeci de piese pentru un plus de inspirație din portofoliul nostru sunt reduse cu 40%. Te invităm să le descoperi aici.